Laadpalen Elektrische Voertuigen

Jaarlijks onbezorgd uw elektrische kilometers maken. Dat begint met een goede laadpaal aan huis. De meest voordelige manier van laden is nog altijd met een 1- of 3-fase lader aan huis. Samen met slimme load-balancing technieken kan een laadpaal uw auto bijladen met 30 tot 70 kilometer bereik per uur. En van helemaal leeg naar vol in 6 tot 10 uur. De slimste varianten van deze laadpalen kunnen dat zelfs met 100% van de energie die uit uw eigen zonnepanelen komt. Wij zijn een volledig merk-onafhankelijke laadpaal installateur en helpen u graag op weg in uw duurzame ambities!

Alle merken laadpalen

De markt voor (particuliere) laadpalen kent een grote diversiteit aan merken. Wij zijn erkend installateur van veel merken, zodat u alle vrijheid hebt in uw keuze. Of we kunnen u bijstaan met een goed en gedegen advies voor uw specifieke situatie. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een betrouwbare (en veilige!) laad-oplossing.

Laadpalen met Slimme Loadbalancing

De sleutel naar gebruiksgemak en kostenvoordeel is toch wel de (dynamic)-loadbalancing techniek. Daarmee kunt u tijdens het laden gebruik blijven maken van alle elektrische apparaten in huis. De laadpaal past zich automatisch aan naar het beschikbare vermogen. Zo is uw auto alsnog snel opgeladen en komt u binnen niet in het donker te zitten!

Installatie, testen, onderhoud

Nieuwe laadpalen worden altijd volledig getest opgeleverd. Ook als u een bestaande laadpaal heeft met een storing kunt u bij ons terecht. Deze service kunnen wij leveren voor nagenoeg alle merken. Met de juiste test-apparatuur en kennis is een fout vaak snel gelokaliseerd en opgelost. Als merk-onafhankelijke laadpaal installateur kunnen wij ook service verlenen op alle typen en modellen.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten