Verhelpen van Storingen

Heeft u last van een aardlekschakelaar die steeds maar uitvalt? Of een stuk bedrading in huis waarvan niemand weet waar het eigenlijk bij hoort? Dan hebben wij de juiste apparatuur om dit snel en grondig voor u uit te zoeken. De meeste storingen worden binnen 2 uur verholpen. Als dit niet lukt, dan zal er een (tijdelijke) oplossing gezocht worden om uw huis weer zo snel en veilig mogelijk van stroom te voorzien. Het definitieve herstel wordt dan op een later moment verder uitgewerkt en uitgevoerd. Op die manier weet u altijd exact waar u aan toe bent.

Aardlekschakelaars

Verreweg het grootste deel van de storingen heeft te maken met de aardlekschakelaar. De belangrijkste vraag is dan altijd: is het de aardlekschakelaar die de storing veroorzaakt of is er meer aan de hand. Dankzij de juiste professionele apparatuur hebben wij dit snel voor u uitgezocht. De fout kan dan snel geisoleerd of verholpen worden.

Foutisolatie

Als gevolg van een storing zit vaak een groot deel van uw huis volledig zonder stroom. Door gestructureerd te werken en te meten kan de oorzaak van de storing meestal snel geisoleerd worden. Soms is het een defecte oven of lekke buitenlamp. Vaak zit de storing in de bedrading zelf. Na isolatie wordt het defecte apparaat losgekoppeld of de bedrading vervangen.

Materiaalkennis

Dankzij een brede ervaring in de regio weten we in veel huizen onze weg snel te vinden. De zwakke punten in een installatie zijn vaak dezelfde. Door gebruik te maken van die kennis en ervaring is een oplossing snel gevonden. De reparatie voeren we vakkundig uit en laten weinig tot geen sporen na. Zo kunt u de installatie blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten