Solar-Service

  • Software updates

  • Isolatiefouten

  • Defecte omvormer

Service of onderhoud nodig op uw zonnepanelen installatie? Is uw originele installateur failliet, of geven ze niet thuis bij service-vragen? Dan kunnen wij tegen een voordelig tarief service & onderhoud voor uw installatie overnemen. Als gecertificeerd installateur van o.a. Enphase en SolarEdge (Advanced / Expert) kunnen wij zelfs vaak onder fabrikant-garantie nog storingen voor u verhelpen!
Dankzij geavanceerde apparatuur en jarenlange ervaring kennen wij de meest voorkomende problemen. Daarmee is de oorzaak van een storing snel gevonden en wordt deze professioneel en duurzaam voor u opgelost. Zo geniet u weer jaren lang van de stroom die uw installatie opwekt.

  • Dynamische tarieven

  • Teruglevertarieven

  • Salderingsregeling

Beheer & Garantie

Is uw installateur van zonnepanelen failliet? Of bestaat de fabrikant van uw omvormer niet meer? Met panelen die al 10 of 15 jaar op de daken liggen is de kans steeds groter dat u nergens meer terecht kunt voor service & onderhoud. Door een uitgebreid netwerk weten wij altijd snel te achterhalen welke mogelijkheden er nog wél voor u zijn. Dankzij directe toegang tot service & ondersteuning van distributeurs en fabrikanten is een passende oplossing nog in veel gevallen mogelijk.

Optimalisatie & Advies

De salderingsregeling staat al jaren onder druk. En energieleveranciers zijn druk in de weer met hun dynamische contracten en variabele stroomtarieven. Zo kan het zelfs zijn dat u moet betalen voor terugleveren van energie. Gelukkig zijn er slimme oplossingen om zgn. ‘zero export’ te realiseren. Ofwel: geen stroom terugleveren aan het net op ongunstige momenten, zoals negatieve stroomprijzen.
Vooral SolarEdge heeft hiervoor slimme functies in haar omvormers (oud en nieuw) beschikbaar. Klik hierboven op ‘Optimalisatie en Advies’ voor onze speciale informatiepagina.

Herstellen Installatiefouten

Mogelijk bent u niet tevreden over de geleverde kwaliteit door uw installateur. Of wilt u graag een 2nd-opinion op de aanleg van het systeem. Wij kunnen geheel vrijblijvend een eerste controle uitvoeren waarna we advies uitbrengen over het werk dat al geleverd is. Zit daar ruimte in voor verbetering? Dan kunnen wij die verbeteringen voor u doorvoeren of in overleg met uw eigen installateur samen de kwaliteit van de installatie verhogen.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten