Zonnepanelen

Er zijn in Nederland al veel daken gevuld met zonnepanelen. Gelegd met subsidie, of vanuit een straat- of wijk-collectief. Vanaf 2023 wordt de salderingsregeling ‘versoberd’ dus is het belangrijk om een duurzame investering slim en efficient uit te voeren. Wij stemmen een zonnepanelen project goed af op uw specifieke situatie. Zo kan het binnen een acceptabele periode terugverdiend worden. Voorbereiding voor de toekomst – bijvoorbeeld batterij-opslag – hoort daar natuurlijk ook bij. Met een uitgebreid adviesgesprek en volledig vrijblijvende offerte op maat helpen wij u graag op weg in de solar-wereld.

Optimalisatie

Veel leveranciers claimen ‘slimme zonnepanelen’ te leveren. Hierbij wordt u door de electronica ontzorgd. Het belangrijkste aspect van een zonnestroom-systeem blijft echter het ontwerp. En natuurlijk een goede afstemming op uw eigen wensen en specifieke situatie. Dankzij een netwerk van ervaren specialisten blijven wij goed op de hoogte van de mogelijkheden. Zo krijgt u een optimaal rendement van uw investering.

Storingen Verhelpen

Fabrikanten geven vaak 15 jaar of meer garantie op hun panelen. Vanuit de installateur heeft u vaak maar een paar jaar garantie op de montage en het aansluiten. En juist daar ontstaan de meeste storingen! Slechte bekabeling of stekkers zijn een veelvoorkomende oorzaak van isolatie-fouten. Wij weten deze snel te lokaliseren en herstellen ze duurzaam en met de juiste gereedschappen.

Alle merken, alle types

Als volledig onafhankelijk installateur kunnen wij alle merken en alle types leveren. Of het nu gaat om micro-omvormers, string-omvormers of een optimizer-gebonden systeem. Ook in de panelen zelf heeft u alle keuzevrijheid. Van voordelige mono-panelen tot duurzame glas-glas. Of panelen met een extra hoog vermogen. Voor ieder budget kunnen wij een systeem samenstellen met een goed rendement en interessante terugverdientijd.

Service & Garantie

Is uw installateur van zonnepanelen failliet? Of bestaat de fabrikant van uw omvormer niet meer? Met panelen die al 10 of 15 jaar op de daken liggen is de kans steeds groter dat u nergens meer terecht kunt voor service & onderhoud. Zeker bij storingen is dat een vervelende zaak. Wij kunnen u tegen een voordelig tarief verder helpen om service & garantie van uw systeem over te nemen.

Op die manier blijft uw installatie maximaal rendement opleveren en behoudt u zicht op een interessante terugverdien-periode.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten