Thuisbatterij & Batterijopslag

  • Dynamische Tarieven

  • Negatieve prijzen

  • Onbalans handelen

Met de almaar stijgende energieprijzen wordt het steeds interessanter om uw stroom uit zonnepanelen op te slaan in een eigen thuisbatterij. De techniek voor deze toepassingen is al jaren beschikbaar voor grootzakelijke toepassingen. Met kwalitatief hoogstaande producten en de juiste kennis is dit ook als thuisbatterij op een rendabele manier aan uw installatie toe te voegen. Of het nu gaat om energiebesparende peak-shaving of een volledige off-grid toepassing; wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om dit voor u te realiseren.

Energiebesparing: Peak Shaving

De eenvoudigste toepassing van batterijopslag thuis is de zogenaamde ‘peak-shaving’. Hierbij wordt de thuisbatterij zodanig aangesloten dat hij tijdens piek-momenten extra stroom levert aan uw huis. Daardoor hoeft u die stroom niet via het (dure) elektriciteitsnet te halen en bespaart u dus direct op het kilowattuur gebruik. Deze manier van gebruik is volledig naadloos in uw bestaande installatie in te passen en u merkt hier in het dagelijks gebruik dan ook niets van. Alleen uw elektriciteitsrekening wordt vele tientjes per termijn lager!

Gecerttificeerde Installaties

Een aantal zeer betrouwbare fabrikanten hebben zich al jarenlang toegelegd op het ontwikkelen van producten voor thuisbatterijen. Wij zijn gecertificeerd installateur van onder andere Enphase (Encharge), SolarEdge (StorEdge) en LG Chem.
Daarmee kunnen wij altijd een toekomstbestendige oplossing bieden met goede ondersteuning van de fabrikant en een netwerk van ervaren installateurs.
Ook retro-fit toepassingen op al bestaande zonnepanelen-installaties van ieder ander willekeurig merk zijn hierdoor mogelijk.

Off-Grid

Wilt u nog een stap verder gaan in thuisbatterij toepassing? Dan kunnen we ook een volledige off-grid toepassing ontwerpen. Hierbij schakelt u bijvoorbeeld groot-gebruikers zoals vaatwasser, wasmachine en droger volledig los van het elektriciteitsnet. Deze worden dan volledig zelfstandig gevoed door een batterij en alleen op verzoek weer aan het net gekoppeld (bijv. tijdens sombere winter-dagen). Daarmee houdt u een groot deel van uw stroomverbruik volledig zelf in de hand.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten