Installatie Elektra

Of het nu gaat om uitbreiding van uw thuis-netwerk met een paar CAT-5E/CAT-6 aansluitingen, het aansluiten van tuinverlichting of het volledig renoveren van de elektrische installatie. Vtt Technische Diensten weet met kwaliteits-materialen voor iedere installatie de beste oplossing te realiseren. Door gebruik te maken van specialistische gereedschappen kan zelfs de lastigste klus geklaard worden.

Maatwerk

Ieder project, groot of klein, krijgt een maatwerk-advies. Wat is voor uw situatie en het gebruik de beste oplossing. Vaak is de oplossing eenvoudiger en/of beter dan wat u zelf eerst gedacht had. We denken graag met u mee en zetten graag een stapje extra om de oplossing voor nu en de toekomst uit te werken.

Schoon & Netjes

Uitbreidingen en aanpassingen van uw technische installatie dienen vaak te gebeuren terwijl u nog gewoon in het huis woont. Daarom werken we met apparatuur om stof-arm te boren en slijpen. Meubilair wordt netjes afgedekt. En uiteraard laten we achteraf alles weer netjes (gedweild!) achter.

Materiaalkennis

Door een brede ervaring in de bouw weten we in ieder materiaal de beste werkwijze te realiseren. Of het nu gaat om aanleg in betonnen muren, tussen verlaagde plafonds of in een klassiek houten-balken verdiepingvloer. Achteraf zal er van het installatiewerk geen of heel weinig zichtbare sporen achterblijven.

Wilt u weten wanneer Vtt Technische Diensten beschikbaar is? Gebruik dan de WhatsApp chat-knop links onder aan de pagina, of laat uw naam en -mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

×

Hallo!

U kunt via dit scherm direct een WhatsApp bericht sturen. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@erziteendraadjelos.nl

× Chat direct met Vtt Technische Diensten